€0.00 Mans grozs

Ziemassvētku eglīšu vītne - zaļa 6m Ruhhy 22308

€5.90
✓ Ir pieejams ✗ Nav pieejams

Īpašības:

  • Ražotājs: Ruhhy
  • EAN: 5900779944848

Apraksts:

Pasūtījuma kods: 22308

Pasūtījumiem līdz svētdienas vakaram piegāde līdz pasūtītājam pēc nedēļas

MEGA BIEZUMS UN Elastīgums - liela diametra vītne ar izmēriem 1 5 cm tā iepriecinās ikvienu mājinieku, kurš apbrīno izveidoto izkārtojumu uz Ziemassvētku eglītes. Vītne ir izgatavota no plastmasas, tāpēc eglītes zari neliecas zem tās svara. Tās centrā ir elastīga stieple, kas ļauj veidot jebkuru formu un atvieglos balustrādes aptīšanu.
VĪTNES GARUMS - zaļā, spīdīgā vītne tika veidota, lai svētku laikā izceltu rotājumu un Ziemassvētku eglītes skaistumu. 6 M skaistas, blīvas vītnes piešķirs eglei krāsu, tekstūru un vizuālo pievilcību, padarot to par vērtīgu jūsu Ziemassvētku rotājumu sastāvdaļu.
ZIEMASSVĒTKU EGLES DEKORĀCIJA - garums virs vidējā ļauj vītni izmantot kā loga, kāpņu margu vai balkona iekšējās daļas dekoratīvu elementu. Vītni var izmantot arī kā aksesuāru ziedu kompozīcijām, kā dekoratīvu Ziemassvētku vainagu vai svečturu elementu.
DIVI KRĀSU TOŅI - divi zaļās nokrāsas - no spilgtas un gaišas galos, līdz tumšai un dziļai, ļauj to pielāgot dažāda veida eglītēm. Tas grezni papildinās jebkuras Ziemassvētku egles: priedes, parastās egles, sudrabegles un kaukāziešu egles zarus, radot harmonisku un vizuāli pievilcīgu tēlu.
SPECIFIKĀCIJAS - zaļa krāsa; materiāls: plastmasa + metāls; biezums: 15 cm; garums: 600 cm; svars: 258 g; svars iepakojumā: 368 g.

SPECIFIKĀCIJA

zaļa krāsa
materiāls: plastmasa + metāls
biezums: 15 cm
garums: 600 cm
svars: 258 g

Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai sniegtu Jums vislabāko pārlūkošanas pieredzi. Lasīt vairāk Sapratu